Eksklusiivne valik Hispaania gurmeetooteid, mis ühendavad autentse maitse, kvaliteedi ja elegantsi. Ideaalne kink tõelisele toidusõbrale või eriliseks nautlemishetkeks.
Sisu:
Martiko röstsai klassikaline (100 g) – krõbe ja õhuline lisand foie gras’le ja pasteetidele.
Martiko pardi foie gras (70 g) – peen ja kreemjas delikatess, traditsiooniline Prantsuse-Hispaania luksustoode.
Kornišonidega täidetud rohelised Manzanilla oliivid (280 g) – värsked ja krõmpsuvad, kergelt soolased ja aromaatsed.
Jamondor Ibérico Bellota sink (50 g, 36 kuud laagerdunud) – parimast mustast seast valmistatud sulav, pähklise maitsega sink.
Fuet Extra salaami musta pipraga (100 g) – vürtsikas ja aromaatne Kataloonia salaami.
Fuet Extra salaami trühvliga (100 g) – hõrk trühvlimaitseline salaami, ideaalne veini kõrvale.
Alejandro chorizo Troncal viilutatud (100 g) – Hispaania klassikaline paprikane vorst, täidlase maitsega.
Martiko viilutatud pardisink Ibérico (40 g) – õrn, kergelt suitsune pardisink gurmeeelamuseks.
Põldpüü pasteet (110 g) – pehme ja elegantne metsikumaiguline pasteet.
Martiko õunamoos (45 g) – värske ja kergelt karamelline lisand foie gras’le.
Martiko viigimarjamoos (45 g) – magus ja täidlane kaaslane juustude ja pasteetide juurde.
Magusad-vürtsikad piprad toorjuustutäidisega (280 g) – harmooniline segu vürtsikusest ja kreemisusest.
Martiko pardimaksa pasteet trühvliga (130 g) – luksuslik ja sügavama maitsega klassika.
Martiko pardimaksa pasteet karamelliseeritud sibulaga (130 g) – täidlane, veidi magus gurmeepasteet.
Röstitud Valencia mandlid ürtidega (125 g) – krõbedad, soolakad ja aromaatsed suupisted.
Manchego PDO juust (150 g, 2–3 kuud laagerdunud) – klassikaline lambapiimajuust La Manchast, täidlase ja kergelt pähklise maitsega.